Ajánlásával segítse a legesélyesebb ellenzéki jelöltet!

ajánlás Kepli Lajos

 

Veszprém megye 2-es számú választókerületének legesélyesebb kormányváltó ellenzéki jelöltjeként kérem, hogy támogassa indulásomat ajánlásával, amit az alábbi helyszíneken és időpontokban tehet meg:

 • Képviselői iroda - Balatonalmádi, Baross Gábor u. 48.

Február 19-22-ig 17:00-18:00 óráig.

 • Városi Piac - Balatonalmádi, Baross Gábor u. 60.

 Február 24. (szombat) 08:00-11:00 óráig

 • Balatonfüredi Vásárcsarnok - Balatonfüred, Malom köz 1.

Február 24. (szombat) 08:00-11:00 óráig

 • Molnár Évánál - Pétfürdő, Liszt Ferenc u. 24. fsz. 2.  csengő: Molnár-Wittmann
 • Várpalota Városi Piac - Várpalota, Gárdonyi Géza utca 35.

  Február 20-24-ig 09:00-11:30 óráig

 • Jobbik Iroda - Várpalota, Korompay Lajos utca 1.

Február 19-24-ig 12:00-14:00-ig

 • Faller Jenő Szakközépiskola, Várpalota, az 1956-os emléktáblánál

Február 19-23-ig 14:00-16:00 óráig

 • Balatonkenesén a fogadóóra alkalmával az Iparos Házban, Kossuth u. 4.
Február 23-án 17:00-19:00 óráig
 • Balatonakarattyán a fogadóóra alkalmával a Szépkilátás Akarattya Klubhelyiségben,Rákóczi u. 8.
Február 23-án 19:00-21:00 óráig
 • Balatonudvarin a fogadóóra alkalmával az élelmiszer üzlet előtt, Levendula u. 1.
Február 24-én 14:00-15:30 óráig
 • Balatonszőlősőn a fogadóóra alkalmával a Közösségi Házban, Fő utca 18.
Február 24-én15:30-17:00 óráig
 • Aszófőn a fogadóóra alkalmával a Kultúrházban, Árpád utca 8.

Február 24-én 17:00-18:30 óráig

 • Tihanyban a fogadóóra alkalmával a Németh László Művelődési Házban, Mádl Ferenc tér 1. 
Február 24-én 18:30-20:00 óráig

Idős emberek részére, vagy mozgásukban korlátozott személyeknek, illetve indokolt esetben biztosítjuk, hogy kimegyünk az ajánlásért! Kérjük, ebben az esetben keressék Balatonfüred és vonzáskörzete tekintetében Ujhelyiné Károlyi Krisztinát a 06 70 314 2864-es telefonszámon. Balatonalmádi és környező települések esetén Csécsi Dórát keressék a 06 30 791 6409-es számon.

ROSSZ IDŐ ESETÉN AZ IRODÁKBAN LEHET LEADNI AZ AJÁNLÁSHOZ AZ ALÁÍRÁST!

Kontra - A vezető ellenzék lapja - 2018. februári lapszám

Elkészült legújabb választókerületi újságom, amelyet az alábbiakban tudnak elolvasni online:


Hamarosan a postaládákba is megérkezik!

A Balaton Mindenkié program bemutatása

„Sohasem felejtem el azt a pillanatot, amikor ezt a tündérországot megláttam…Megálltam, mintha lábam gyökeret vert volna.”

Eötvös Károly

 Balatonfüredi sajtótájékoztató és utcafórum keretei között mutattuk be a Balaton Mindenkié programunkat, mely illeszkedik az országos programba, mégis a helyikről, helyiekért szól. Képviselőjelölt társaimmal együtt kiemeltük az öt legfontosabb terület sarkalatos pontjait, melyet egy kiadványban is összefoglaltunk. Az alábbiakban olvasható a teljes program kivonata lapozható formátumban:

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Elszállhat az áram és a gáz ára, ha a Fidesz marad kormányon

A Fidesz-kormány feladja az eddig is csak szavakban meglévő politikáját, miszerint a rezsicsökkentést meg kell védeni Brüsszeltől. Az utóbbi hetek minden döntése azt támasztja alá, hogy Orbán Viktor többé nem tartja szükségesnek a stratégiai energetikai létesítmények állami kézben tartását. A Tigáznak a hírhedt MET kezére játszása, a Magyar Gáz Tranzit Zrt. eladása a Földgázszállító részére és a Mátrai Erőmű Zrt. Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülése mind-mind a kormány eddig hangoztatott politikájával mennek szembe. Az energetikai szektor jól láthatóan két tulajdonosi kör, a Mol-csoport és Mészáros Lőrinc kezében összpontosul. Mindez azt vetíti előre, hogy az a Fidesz, amely eddig szavakban hősiesen védte a magyar emberek pénztárcáját, profitérdekelt oligarchák kezébe játssza át a villamosenergia és földgáz-szektort. 

Ne legyenek kétségeink: ha a Fidesz kormány maradna április után, Magyarországon elszabadulnának az energiaárak. Lassan mondjuk, hogy Orbán Viktor is megértse: ha a Fidesz marad, jön a villany- és gázárak növekedése. A Jobbik ezzel szemben kormányra kerülve valódi rezsicsökkentést hajt majd végre, miközben az energiaszektorban is elszámoltatja az oligarchákat. Mi a nép pártján állunk! 

             
Kepli Lajos, országgyűlési képviselő

Kontra - A vezető ellenzék lapja - 2017. decemberi lapszám

Érdeklik Önt a közvetlen lakókörnyezetének történései? Jogos igénye, hogy a választókerületében élő országgyűlési képviselő munkájáról hiteles tájékoztatást kapjon. Ezért hoztuk létre ezt a lapot, amelyet ingyenesen juttatunk el Veszprém megye 45 településének postaládáiba Balatonfüred és Várpalota térségében. 

Kontra 2017 december

 

 

Legújabb lapszámunk megérkezett, melyet online formában itt elolvashat!

Mi lesz veled siófoki Aranypart?

Strandolni vágyók elől a vizet, a horgászoktól a halat és az ívóhelyet, a szörfösöktől a hullámokat, a nyaralótulajdonosoktól a tiszta vizet és a panorámát rabolják el „

A Parlamentben intéztem kérdést a Földművelésügyi Minisztériumhoz annak kapcsán, hogy "a megalománia nem ismer határokat a Balatonnál, a siófoki Aranyparton a déli part egyik legnagyobb összefüggő, strandolásra alkalmas partszakaszát tennék tönkre egy, a vízbe 225 méternyire benyúló monstrummal, mely két hektár vízfelületet foglalna el".

Aranypart kikötő

Videó: 

A Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017 Díjátadó – Veszprém

Nagy megtiszteltetésben volt részem, hiszen az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának díját adhattam át  A Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017-es veszprémi díjátadóján, amelyre a Hangvillában került sor. A díjat Girincs település vezetője vehette át tőlem.

Díjátadó

Politikai akarat kérdése a megoldás? – a Zöld Válasz Egyesület konferenciája

Az egyesületünk által szervezett szakmai konferencián arra kerestük a választ a politikai pártok és a civil szervezetek képviselőivel közösen, vajon csak politikai akarat kérdése-e, hogy az aktuális hatalom megoldást keressen a hazánkban is egyre inkább tapasztalható klímaváltozás hatásaira.

A környezetvédelmi egyesület elnökeként nyitottam meg a konferenciát. Megnyitómban elmondtam, hogy bár a szervezet évekkel ezelőtt jött létre, mára érte el azt az állapotot, hogy önálló rendezvényt szervezhessen. Felhívtam a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy bártöbb fideszes képviselőt is meghívtunk, ők különféle indokokkal visszautasították a meghívást a rendezvényre. Így a kormány álláspontját nem ismerhettük meg a XXI. század két nagy környezetvédelmi kihívásával kapcsolatban: a  zöldterületeitől megfosztott főváros helyzetéről és az elégtelen vízgazdálkodás okozta elsivatagosodásról, krízishelyzetről. 

Tartalom megosztás

Tartalom átvétel